Bakterijske stresalniku inkubator

Bakterijske stresalniku inkubator

Bakterijske inkubator Povzetek: Izdelek se uporablja za varstvo okolja, preprečevanje epidemije sanitarij, pregled, crop‐livestock in vodnih zdravila itd, ki se uporablja v znanstvene in raziskovalne institucije, kolegij in proizvodnjo oddelek. To je specializirani...
Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Bakterijske inkubator 

图片55_副本.jpg

 
Povzetek:
Izdelek se uporablja za varstvo okolja, preprečevanje epidemije sanitarij, drog pregled, crop‐livestock in ribogojnih proizvodih itd, ki se uporablja v znanstvene in raziskovalne institucije, kolegij in proizvodnjo oddelek. To je constant‐temperature specializirane opreme za analizo vode, BOD test, gojenje in shranjevanje bakterij, plesni in mikroorganizmi, gojenje rastlin in seed‐breeding test.


Značilnosti:
Humanizacijo Design:
Ima več nizov podatkov kaže v velik LCD zaslon. Delovanje vmesnika lahko brez težav razume in rokovanje. (standardno opremljen)
Z ogledalo stainless‐steel komoro, polkrožno loke, na vogalih za enostavno čiščenje, in prostor med policami lahko določi uporabnik.
Namenijo svetu pobude za zdravstveno varstvo okolja. Uporabi 134a, 406a CFC‐free hladilno sredstvo, učinkovito in varčevanje z energijo. (Vrste "F")
Preskus luknjo na levi kabineta, s premerom od 25mm / 50mm, naredi eksperimentalne manipulacije in temperaturi merilne priročno. (neobvezno)

Hot Tags: bakterijske stresalniku inkubator, dobavitelji, proizvajalci, prilagoditi, nakup popust

Povpraševanje

You Might Also Like